14984

Rîgas Latvieðu biedrîba pirmo reizi piedalâs maratonâ.
Apskatît komentârus (0)


23.05.2011


Rîgas Latvieðu biedrîba pirmo reizi piedalâs maratonâ.

Ðogad pirmo reizi Rîgas Latvieðu biedrîbas 143 gadu garajâ mûþâ mûsu komanda piedalîjâs maratonâ. Tiesa gan, ne jau 42 km distancç, bet tas nemazina mûsu lepnumu un gandarîjumu. Piecu kilometru distanci veicâm mazâk kâ stundâ – t.i. 59 minûtçs 53 sekundçs un ar ðo rezultâtu pretendçjâm uz pirmo vietu (no otra gala). Mûsu komanda izcçlâs ar eleganci, radoðu garu un biedriskumu. Pa ceïam skandçjâm Rîgas Latvieðu biedrîbu slavinoðus saukïus un distanci beidzâm draudzîgi visi kopâ. Skatîtâju un lîdzjûtçju sejas mûs ieraugot liecinâja, ka bez Rîgas Latvieðu biedrîbas dalîbas ðis Nordea Rîgas maratons zaudçtu lielu daïu savas pievilcîbas.

Vislielâkâ atzinîba un pateicîba visiem maratonistiem:

Ingmâram, Dacei, Elîzai, Mârim, Ernestam Èaklajiem, Marijai, Kasparam un Elîzai Heisleriem-Celmiem, Jânim, Brikmanim, Indulim Âboliòam, Gundegai Lasmanei, Gaidai Jablovskai, Dzidrai Skrubei, Sarmîtei Volmanei, Elîzai Briedei, Mârim Priedniekam, Ausmai Simsonei, Birutai Jâtiecei, Vijai Bîlmanei, Solvitai un Lindai Ðnçvelçm. Un arî man.

Îpaði lepojamies ar domnieku Jâni Briedi, kas noskrçja îsto maratonu 3 stundâs un 30 minûtçs un mûsu biedru Jâni Ogu, kas pusmaratonu 21 km veica 2 stundâs un 3 minûtçs. APSVEICAM! Mçs patieðâm ar jums lepojamies!

„Kas ir visâtrâkie? RÎGAS LATVIEÐU BIEDRÎBA!”

 

Ieva Nikoleta Dâboliòa



      Atpakaï

atstâj tukðu: atstâj tukðu:
vârds:




Ievadiet droðîbas kodu:

Visual CAPTCHA