27616

2012. gada LEAF Balvas noslēguma pasākums
09.11.2012


Savā 12.pastāvēšanas gadā LEAF Balvas konkursam, kas ir viens no visilgāk pastāvošajiem studentu zinātnisko darbu konkursiem Latvijā, tika iesniegti 54 studentu darbi no 7 Latvijas augstākajām mācību iestādēm. Jaunie speciālisti šogad savos pētījumos aplūkojuši aktuālas tēmas kā uzņēmējdarbībā, tā valsts pārvaldē, daudz pievēršoties finanšu jautājumiem un ekonomisko aktivitāšu veicināšanas iespējām.

LEAF žūrija kompetentu ekspertu sastāvā vērtēja konkursam iesniegto darbu tēmas aktualitāti, izstrādes kvalitāti un praktisko pielietojamību. Augstākās Izglītības padome, kas ir konkursa ilggadējs partneris, vērtēja darbus izglītības jomā.

Konkursa uzvarētāju vārdi tiks paziņoti 9. novembrī plkst. 13:00 LEAF Balvas noslēguma pasākumā, kas notiks Rīgas Latviešu biedrības nama Līgo zālē, Merķeļa ielā 13,Rīgā.
 
Pasākumu tradicionāli atklās LEAF Prezidente prof. Inese Vaidere. Šogad LEAF lekciju „Eiropas konkurētspēja un Latvijas izaicinājumi” klātesošajiem lasīs Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, kurš arī ir LEAF biedrs un lekciju LEAF Balvas noslēguma pasākumā iepriekš lasījis 2005.gada pasākumā kā Eiropas Parlamenta deputāts. Ikgadējo lektoru vidū gadu laikā bijuši tādi savas nozares eksperti kā Inna Šteinbuka, Andris Vilks, Ilmārs Rimšēvičs, Imants Freibergs, Mārcis Auziņš, Ojārs Kalniņš un citi ievērojami speciālisti.
 
Laipni aicinām arī Jūs piedalīties pasākumā! Dalību iespējams pieteikt rakstot uz
leaf@leaf.lv

LEAF preses dienests




      Atpakaļ